Vuona

Vuona

Visuaalinen Identiteetti

Tämä laaja kurssityö lähti liikkeelle yrityksen nimen, strategian, vision ja mission kehittämisestä. Näistä lähtökohdista omalle ”yritykselle” tuli suunnitella visuaalinen identiteetti, johon kuuluvat mm. tunnus, graafiset elementit, yrityksen käyttämät värit ja typografia, sekä kuvasto. Tästä suunnittelemastani kokonaisuudesta kokosin kattavan graafisen ohjeiston, jota Vuona voisi hyödyntää viestinnässään ja erilaisissa markkinointikanavissa, jos yritys olisi oikeasti olemassa.

Neva

Tuotemerkki, pakkaus, mainoskampanja

Yrityksen visuaalisen identiteetin suunnittelun jälkeen kurssilla keskityttiin tuotemerkin lanseeraukseen, sekä pakkauksen ja mainoskampanjan ideointiin. Kotimaisten villalankojen valmistukseen keskittyvän Vuonan ensimmäiseksi tuotteeksi valitsin tupasvillasta kehrätyn langan. Sen nimi, Neva, on lyhyt ja iskevä, kertoen samalla tuotteen alkuperästä. Mainoskampanjaa varten suunnittelin abribus-julisteen, kaksi bannermainosta ja kuvakäsikirjoituksen tv-mainosta varten.

Kurssityö
Lapin Yliopisto

Graafisessa ohjeistossa esiintyvien valokuvien käyttöön on saatu lupa Visit Finlandilta tätä ei-kaupallista, opiskeluun liittyvää projektia varten. Mainoskampanjassa hyödynnetty tupasvillakuva on saatu opintojaksoa varten kuvatoimisto Gorillasta.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!